Jelena Jankovic Laskovic (SRB) "Nemanja je moj trener triatlona dugih distanci od marta 2015. Fokusiran je na svoj posao, poseduje veliko znanje, pouzdan i posvećen poslu. Njegovi trening planovi omogućili su da i pored zahtevnih poslovnih i privatnih obaveza uspešno završim dva Ironman-a 70.3. Nemanja je potpuno posvećen svakom klijentu i spreman je da na najbolji mogući način uskladi trening planove."

Jelena Jankovic Laskovic (SRB)

"Nemanja je moj trener triatlona dugih distanci od marta 2015. Fokusiran je na svoj posao, poseduje veliko znanje, pouzdan i posvećen poslu. Njegovi trening planovi omogućili su da i pored zahtevnih poslovnih i privatnih obaveza uspešno završim dva Ironman-a 70.3. Nemanja je potpuno posvećen svakom klijentu i spreman je da na najbolji mogući način uskladi trening planove."

Johannes Kjellgren (SWE) "Nemanja je moj triatlon trener od Oktobra 2014. Pripremao me je za moj prvi Ironman u Nici 2015. i nakon toga za nove ciljeve  u 2016. godini - Challenge Venecija. Sa veoma zahtevnim radnim vremenom i privatnim obavezama morate imati veoma "pametne" treninge i mogu reći da je Nemanja odličan u kreiranju takvog trening plana koji je u skladu sa privatnim i poslovnim obavezama. Nemanja, takođe, poseduje znanje o ishrani i svim aspektima trenažnog procesa bilo da ste amater ili profesionalac."

Johannes Kjellgren (SWE)

"Nemanja je moj triatlon trener od Oktobra 2014. Pripremao me je za moj prvi Ironman u Nici 2015. i nakon toga za nove ciljeve  u 2016. godini - Challenge Venecija. Sa veoma zahtevnim radnim vremenom i privatnim obavezama morate imati veoma "pametne" treninge i mogu reći da je Nemanja odličan u kreiranju takvog trening plana koji je u skladu sa privatnim i poslovnim obavezama. Nemanja, takođe, poseduje znanje o ishrani i svim aspektima trenažnog procesa bilo da ste amater ili profesionalac."

Mihailo Zivkovic (SRB) "Nemanja je profesionalan, odgovoran i potpuno posvećen trenerskom poslu. Zahvaljujući njemu i njegovom nadzoru završio sam mnogo triatlon trka (sprint, olimpijski, poludistance, kao i Ironman 140.6 distancu na Majorci 2016.) i polumaratonskih i maratonskih trka. Rad sa Nemanjom rezultirao je velikom napretku, kao i činjenici da su me povrede zaobišle zbog dobro osmišljenog trening plana i korisnih saveta. Nije samo posvećen trener, već i dobar prijatelj i uspešan sportista."

Mihailo Zivkovic (SRB)

"Nemanja je profesionalan, odgovoran i potpuno posvećen trenerskom poslu. Zahvaljujući njemu i njegovom nadzoru završio sam mnogo triatlon trka (sprint, olimpijski, poludistance, kao i Ironman 140.6 distancu na Majorci 2016.) i polumaratonskih i maratonskih trka. Rad sa Nemanjom rezultirao je velikom napretku, kao i činjenici da su me povrede zaobišle zbog dobro osmišljenog trening plana i korisnih saveta. Nije samo posvećen trener, već i dobar prijatelj i uspešan sportista."

 
Branko Starcevic (SRB) "Nemanja je posvećen i pažljiv trener i osoba. Veoma je profesionalan i fokusiran na klijentove ciljeve. Preporučujem ga svima koji traže odličan trenerski servis zbog njegovog znanja i iskustva u sportovima izdržljivosti."

Branko Starcevic (SRB)

"Nemanja je posvećen i pažljiv trener i osoba. Veoma je profesionalan i fokusiran na klijentove ciljeve. Preporučujem ga svima koji traže odličan trenerski servis zbog njegovog znanja i iskustva u sportovima izdržljivosti."

Filip Rudakovic (SRB) "Vođen njegovom ekspertizom i profesionalizmom ispunio sam svoje ciljeve, čak i pored punog radnog vremena. Samo nakon 2 godine treninga pod njegovim nadzorom uspešno sam završio Ironman 70.3 Budimpešta u veoma dobrom vremenu (4:49:00). Njegov rad se bazira na konstantnoj komunikaciji u cilju neophodne adaptacije treninga prema vašim mogućnostima. Srećan sam zbog naše saradnje, a bez njegove pomoći sportske ciljeve bih postizao znatno teže."

Filip Rudakovic (SRB)

"Vođen njegovom ekspertizom i profesionalizmom ispunio sam svoje ciljeve, čak i pored punog radnog vremena. Samo nakon 2 godine treninga pod njegovim nadzorom uspešno sam završio Ironman 70.3 Budimpešta u veoma dobrom vremenu (4:49:00). Njegov rad se bazira na konstantnoj komunikaciji u cilju neophodne adaptacije treninga prema vašim mogućnostima. Srećan sam zbog naše saradnje, a bez njegove pomoći sportske ciljeve bih postizao znatno teže."

Zoran Radosavljevic (SRB) "Imati Nemanju za svog trenera mogu reći da poseduje mnogo znanja, strukturan, pouzdan i, ono što je meni najvažnije, čini da teški treninzi budu zabavni i da ih sa uživanjem uspešno odradim. On nas ponekad i prati na trkama, bodri i navija. Biti deo NK3 tima i imati mogućnost da pod njegovim nadzorom plivam, vozim i trčim je veoma specijalno iskustvo u pozitivnom smislu. Toplo ga preporučujem svim triatloncima i sportskim entuzijastima koji žele put napretka i smišljenijim treninzima."

Zoran Radosavljevic (SRB)

"Imati Nemanju za svog trenera mogu reći da poseduje mnogo znanja, strukturan, pouzdan i, ono što je meni najvažnije, čini da teški treninzi budu zabavni i da ih sa uživanjem uspešno odradim. On nas ponekad i prati na trkama, bodri i navija. Biti deo NK3 tima i imati mogućnost da pod njegovim nadzorom plivam, vozim i trčim je veoma specijalno iskustvo u pozitivnom smislu. Toplo ga preporučujem svim triatloncima i sportskim entuzijastima koji žele put napretka i smišljenijim treninzima."